FC Kerkwerve/Oliegeultje verliest door eigen doelpunt in slotfase

Kees VerkerkeAlgemeen

Twee minuten voor het einde van de officiƫle speeltijd in de zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo scoorde FC Kerkwerve/Oliegeultje speler Rick Ganzeman in eigen doel en verloor zijn ploeg met 2-3 van AVSR Schipper Accountants. In de eerste klasse nam de ploeg uit Kerkwerve al in de eerste helft een 2-0 voorsprong. Het team uit Brouwershaven kwam in de tweede helft terug met een aansluittreffer van Robin van Mourik. De Strandloper/Ginsterveld nam de koppositie in met een 4-1 winst tegen FC Hanse Staalbouw, gevolgd door CS Telecom IT, welke een ruime 10-1 overwinning boekte op Van Heukelom Group. Phone Repair Zeeland zette Stellaboys/De Banjaard met de rug tegen het doel. Al in de eerste helft nam het team een voorsprong van 5-0 en in de tweede helft toonde Didi Ham zijn behendigheid door met een passage van drie Stellaboys spelers zijn derde doelpunt te maken. De einduitslag van 8-2 was tekenend.

In de tweede klasse blijft Stormachtig uit Nieuwerkerk de leider met een 10-1 winst op DDEZOM. Intersport Zierikzee is mede leider met een 5-0 overwinning op Torenboys. ASVB-JR van der Wekken transport volgt met een 9-1 winst op debutant Jeff Kapsalon. Stellaboys/De Banjaard 2 won gemakkelijk met 3-0 van Fietsoutlet Zeeland en De Strandloper/Ginsterveld 2 was met 5-1 te sterk voor Kokosmakronen.

FC Kerkwerve/Oliegeultje tegen AVSR Schipper Accountants verspeelde de winst met een eigen doelpunt in de slotfase van de wedstrijd. Rick Ganzeman passeerde zijn doelman wat ongelukkig nadat hij een aanval wilde voorkomen.