FC Kerkwerve/Oliegeultje koploper 1e klasse

Kees VerkerkeAlgemeen

zaalvoetbal 3 28 sept

Keeper van FC Kerkwerve/Oliegeultje zag zijn ploeg negen keer scoren

In de 1e klasse zaalvoetbal competitie ZieZaVo is promovendus FC Kerkwerve/Oliegeultje koploper geworden nadat ook de derde wedstrijd werd gewonnen. Stella Boys/’t Centrum werd met 9-2 verslagen nadat het al met 3-0 achterstond in de rust. Ook Van Oeveren/ZSC’62 toonde tegen het tweede team van Stella Boys/’t Centrum een enorme scoringsdrift nadat het met 2-2 de rust inging maar uiteindelijk na het laatste fluitsignaal een 15-2 overwinning op het scoringsbord stond. Vivars.nl won met 7-2 van ASZ.

zaalvoetbal 1 28 sept

Mike de Voogd scoorde vier keer tegen Stella Boys/’t Centrum 2

In de tweede klasse won FC Hanse Staalbouw van Vleesboerderij Boot.  In de laatste minuut scoorde de ploeg uit Nieuwerkerk de winnende goal met 6-5. FAXE verdiende de volle drie winstpunten ook in de laatste minuten van de wedstrijd met 4-3 tegen Spuiterij Elfrink. De Strandloper/Ginsterveld 2 won met 8-4 van Motorenboys en  Fiets Outlet Zeeland won met 6-1 van DDEZOM.