HQ Autoservice/Haven van Renesse kampioen 2e klasse

Kees VerkerkeAlgemeen

Robbert de Bruine bezorgd alsnog de kampioensbeker bij zijn ploeg

hq-autoservice

Het tam van HQ Autoservice/Haven van Renesse kampioen en promoveer naar de 1e klasse zaalvoetbal ZieZaVo

HQ Autoservice/Haven van Renesse promoveert naar de 1e klasse zaalvoetbal nadat in de laatste speelronde de kampioenstitel behaalde in de 2e klasse. In een topduel tegen De Strandloper/Ginsterveld 2 ging het in Sportblok nog haast mis en zag het er naar uit dat de beker nog niet uitgereikt kon worden. In de tweede helft (5e minuut) schoot Bilal Ashqar wel zijn ploeg op voorsprong maar het antwoord kwam twee minuten later van Arjan van Schelven met snoeihard schot in de rechterbovenhoek. Binnen een paar minuten  was het Lennart Padmos die voor de 1-2 tekende. De ploeg uit Renesse zat in de problemen maar in de laatste drie minuten van de wedstrijd zorgde Robbert de Bruine voor twee fraaie goals waardoor hij zijn ploeg alsnog de overwinning bezorgde en de kampioensbeker. In de 2e klasse won Motorenboys met 4-2 van Fiets Outlet Zeeland en Vleesboerderij Boot zette gemakkelijk DDEZOM met 9-2 in de hoek. FC Hanse Staalbouw speelde twee wedstrijden achter elkaar met een 8-3 winst op FAXE en declasseerde Spuiterij Elfrink met een 18-2 uitslag. In de 1e klasse won Deco Home Zierikzee met 5-0 van ASZ en speelde  kampioen De Strandloper/Ginsterveld een winstpartij van 7-4 tegen Stella Boys/’t Centrum 1. FC Kerkwerve/Oliegeultje toonde haar krachten nogeens tegen Van Oeveren/ZSC’62 met 7-5 winst.