Keeper Bas Kooman ziet lange ballen in doel verdwijnen

Kees VerkerkeAlgemeen, Competitie

Keeper Bas Kooman van de Strandloper/Ginsterveld was in de zaalvoetbal competitie ZieZaVo succesvol met lange uitgooi ballen naar zijn spelers. Dat bracht twee maal een doelpunt op waar Bloemensuper/ Phone Repair de dupe van werd. Delano Westerink bracht De Strandloper op een 1-0 voorsprong wat ook de speelhelft wissel was. Kooman gooide in de tweede helft een lange bal die tot drie meter van doel tegenstander kwam en Delano Westerink de  2-0 in schoot. Bloemensuper kwam toch weer terug tot 2-2 maar Kevin Veerhoek schoot de bal in de handen van keeper Andriy Derzhavets maar die gleed door zijn handen in het doel. de 4-2 winst voor De Strandloper werd weer via een lange ingooi bal van keeper Kooman gescoord door  Tristan van der Maas. Doordat CS Telecom IT met 4-2  won van AVSB Schipper Accountant is de ploeg de nieuwe koploper in de eerste klasse. Stellaboys/De Banjaard nestel zich op de tweede plaats met een 11-3 winst op FC Kerkwerve/Oliegeultje. Van Klinken Montage had binnen vijf minuten de 3-0 voorsprong op Van Heukelom Group. Maar de ploeg herstelde zich knap en wist de schade te beperken na 34 speelminuten tot 4-3.

In de tweede klasse had FC Hanse Staalbouw geen maat op het scorevermogen tegen DDEZOM. De uiteindelijk einduitslag van 21-1 gaat in de boeken als één na hoogste score in de ZieZaVo voetbaluitslag. AVSB Jr van der Wekken trok aan het langste eind tegen Plan West met 7-6 winst. Torenboys won met 4-1 van Hotel van Oppen/Oassis en Snackbar De Vuurtoren won vrij gemakkelijk met 8-3 van Grenzeloos/Kort. Centerpoint Fietsen zet haar reeks overwinningen door en dit keer was Stellaboys/De Banjaard 2 het slachtoffer met 5-3.