Koploper eerste klasse Van Oeveren/ZSC’62 loop tegen eerste nederlaag aan

Kees VerkerkeAlgemeen

Mooi duel tussen Grenzeloos Kort (gele shirt) en Intersport Zierikzee

In de eerste klasse zaalvoetbal competitie ZieZaVo is de koploper Van Oeveren/ZSC’62 tegen de eerste nederlaag aangelopen. C.S. Telecom S.B won met 2-4 in een enerverende wedstrijd. Van Oeveren nam de leiding maar al snel verzilverde Sven Heijboer een strafschop (1-1). Van Oeveren, geplaagd door geblesseerde spelers, nam opnieuw de leiding maar Martijn van Grunsven bracht in de tweede helft via een nieuwe strafschop zijn team Telecom weer op gelijke hoogte. In de slotfase was het Heijboer en Van Grunsven die scoorde en het team van coach Piet van de Kassteele met lege handen naar huis stuurde. In een mooi duel won FC Kerkwerve/Oliegeultje van Van Heukelom Group met 6-4 en Stella Boys/De Banjaard was te sterk voor Van Klinken Montage (5-2). In de tweede klasse A werd er een prachtig duel gespeeld tussen de koploper Intersport Zierikzee en Grenzeloos Kort. Ammer van de Zwart scoorde het openings-doelpunt voor Intersport maar binnen vijf minuten was het Erik-Jan Kort die met drie doelpunten op rij Grenzeloos aan een 1-3 voorsprong schoot. Met doelpunten van Dominque Prins en Matthijs Heeres gingen de teams met een 4-4 de rust in. In de tweede helft was het doelpunt van Didi van Ham (Grenzeloos) en Simon van Dongen en daarna Ruben Jumelet (Grenzeloos) en Prins weer de stand op 6-6. De laatste minuut van de wedstrijd capituleerde Intersport nadat de behendige speler Didi van Ham tussen drie verdedigers de bal in het doel schoot waarbij Grenzeloos Kort de 7-6 overwinning pakte en tevens de nieuwe koploper is. Vleesboerderij Boot won met 2-1 van Clerx Montagen en Whizz Burger Renesse scoorde er lekker op los tegen DDEZOM (10-1). In de tweede klasse B boog koploper Ginsterveld/Strandloper een 0-3 achterstand om een 5-3 winst tegen FC Hanse Staalbouw. TZN won met 8-1 van Stella Boys/De Banjaard 2 en Schipper Acoutants AVSB won met 6-2 van Torenboys.

Stella Boys/De Banjaard won met 5-2 van Van Klinken Montage (zwarte shirts)