Koploper Tournier Tecniek laat punten liggen tegen Stellaboys/De Banjaard

Kees VerkerkeAlgemeen

Op de laatste speeldag van 2023 heeft koploper Tournier Techniek in de ZieZaVo zaalvoetbal competitie in de 1e klasse punten gemorst. Stellaboys /De Banjaard hield het duel op 1-1. Stellaboys kwam op voorsprong maar net voor het wisselen van de tweede helft kwam Tournier weer langszij. Door het puntenverlies kwam de nummer twee De Strandloper/Ginsterveld weer wat dichterbij door een 6-3 overwinning op Snackbar De Vuurtoren/Duinhouwer. FC Hanse Staalbouw kreeg de punten kado doordat Stormachtig zich afmeldde (5-0).

In de tweede klasse legden de beide koplopers,  Plan West en Van Heukelom Group, een spannende duel neer in de sporthal van Laco Sportcentrum. Plan West was de eerste vijftien minuten productief met een 3-0 voorsprong. In de tweede helft kwam Van Heuleom Group sterk terug met 3-2 maar verzuimde in twee doelrijke kansen op de gelijkmaker. Strandloper/Ginsterveld 2 maakte gehakt van Grenzeloos Kort met 12-1 en Stellaboys/De Banjaard 2 won met 3-2 van Centerpoint Fietsen. Autobedrijf Oosterland trok met 7-6 winst tegen AVSB Jr vd Wekken Transport aan het langste eind. DDEZOM verdiende een punt in het duel tegen Van Oppen Hotel/Oasis.