Met nog drie duels te gaan blijft het spannend in de koppositie 1e klasse

Kees VerkerkeAlgemeen

 

Met nog drie duels te gaan in de zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo heeft koploper Van Oeveren/ZSC’69 nog steeds de beste papieren in handen om kampioen te worden. De ploeg van coach Piet van der Kasteele won met 6-1 van FC Kerkwerve/Oliegeultje na een 1-0 achterstand in de beginfase. Concurrent De Strandloper/Ginsterveld had geen moeite met Stella Boys/’t Centrum (8-2). Hierdoor heeft de Scharendijkse ploeg nu vier punten voorsprong met nog duels tegen Van Klinken en S.C Telecom S.B. De laatste wedstrijd van de competitie ontmoet Van Oeveren nog De Strandloper maar dan zouden ze al de titel op zak kunnen hebben. Van Klinken Montage deed goede zaken om degradatie te ontlopen door een 8-2 winst op C.S Telecom S.B.

In de 2e klasse A is Deco Home Zierikzee op weg naar promotie ondanks de 2-2 tegen Stella Boys/’t Centrum 2. De Strandloper/Ginsterveld 2 won met 4-2 van Grenzeloos/Kort. FC Hanse Staalbouw zette de 1-1 in de laatste vijf minuten om na een 3-1 winst op Motorenboys.

In de 2e klasse B verspeelde Intersport/Evertsesport geen punten met de 6-3 winst en blijft samen met Borisschilderswerken aan de leiding die met een monsterscore won van Vleesboerderij Boot (9-1). Whizzburger Renesse won met 5-1 van DDEZOM.

 

Intersport/Evertsesport won na een lange 1-1 uiteindelijk met 6-3 van Fietsoutlet Zeeland (rode shirt)

 

Intersport/Evertsesport scoort het tweede doelpunt bij Fietsoutlet Zeeland

Delen