Nieuw team Van Klinken Montage start met winst

Kees VerkerkeAlgemeen

Fiets Outlet Zeeland (rode shirts) won met 7-3 van Clerx Elektra (voorheen Spuiterij Elfrink)

Zierikzee – De start van het nieuwe zaalvoetbal competitie seizoen ZieZaVo was er al één met verrassingen. De kampioen De Strandloper/Ginsterveld 1 speelde zonder wissels een puike 7-0 overwinning op Deco Home Zierikzee. Julius Bliek, die nog wel op de spelerslijst staat bij De Strandloper, was als FC Dordrecht speler niet aanwezig. De Strandloper/Ginsterveld toonde nog voldoende kwaliteit in het team.

LT de Haven, nieuwe team van Don van Vliet, kreeg de punten cadeau omdat Van Oeveren/ZSC’62 schitterde door afwezigheid. FC Kerkwerve/Oliegeultje startte met een 4-3 overwinning op Stella Boys/’t Centrum in de 1e klasse.

In de 2e klasse A zorgde DDEZOM voor een verrassende 8-3 overwinning op De Strandloper/Ginsterveld 2. Hier moet wel worden opgemerkt dat de Strandloper de gehele wedstrijd speelde met een man minder. FC Hanse Staalbouw won met 5-3 van ASZ en Fiets Outlet Zeeland startte met een 7-3 winst op Clerx Elektrotechniek (voorheen Spuiterij Elfrink).

In de 2e klasse B gaf het nieuwe team Van Klinken Montage haar visitekaartje af met een 9-5 winst op Vleesboerderij Boot. Motorenboys won met 6-0 van FAXE.

Spuiterij Elfrink (blauwe shirts) heeft haar naam veranderd in Clerx Elektrotechniek.

Delen