Nikki van der Velden bezorgt Van Oeveren/ZSC’62 een punt

Kees VerkerkeAlgemeen

zaal 7 dec 2

De Strandlopers/Ginsterveld speelde in nieuw tenue (geheel wit) tegen van Oeveren/ZSC’62

De koploper De Strandloper/Ginsterveld in de eerste klasse zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo verspeelde tegen Van Oeveren/ZSC’62 duurzame punten. In het Sportblok in Zierikzee zorgde Van Oeveren/ZSC’62 speler Nikki van der Velden voor de 4-4 eindstand in de laatste minuten van de wedstrijd. Deco Home Zierikzee ging naar een moeizame eerste helft (1-1) toch nog naar een ruime 9-1 overwinning tegen Stella Boys/’t Centrum 2 waardoor het de koploper op twee punten nadert. Stella Boys/’t Centrum 1 won met 6-2 van Vivars.nl. In de tweede klasse speelde de koploper HQ Autoservice/Haven van Renesse een gemakkelijke wedstrijd met 7-1 overwinning op Fiets Outlet Zeeland. Vleesboerderij Boot won met 4-2 van Motorenboys. FC Hanse Staalbouw had een makkelijke avond door reglementair te winnen met 5-0 van Spuiterij Elfrink die te weinig spelers had voor het duel.

zaal 7 dec 1

HQ Autoservice/Haven van Renesse  (zwarte tenue) in de aanval op het doel van Fiets Outlet Zeeland.