Oorwassing voor Strandloper/Ginsterveld1, Monsterscore van Klinken montage

Nico HillebrandAlgemeen

Vandaag stond er in de eerste klasse in zaal 2 een heuze derby op het programma. Strandloper/Ginsterveld 1 tegen LT de Haven. Laatstgenoemde was deze wedstrijd de meest geïnspireerde en mede door het ontbreken van de vaste keeper had de Strandloper/Ginsterveld hier geen antwoord op wat resulteerde in een 8-4 nederlaag. FC kerkwerve ‘t Oliegeultje was met een 8-7 de gelukkigste in een spannende wedstrijd tegen Van Oeveren/ZSC’62.

In de 2e klasseA  was het ASZ die D.D.E.Z.O.M in een leuke wedstrijd met 3-1 naar huis stuurde. Daar ASZ hun kansen niet wist te verzilveren bleef het tot het einde toch nog een wedstrijd.De Strandloper/Ginsterveld 2 won in een eenzijdige wedstrijd gemakkelijk van Clerx elektrotechniek met 4-0. Hanse staalbouw gaat na vandaag eenzaam aan de leiding na een 6-1 overwinning op Fietsoutlet Zeeland.

In een in het begin gelijk opgaande wedstrijd in de 2e klasse B trok Stellboys/’t Centrum aan t langste eind door met 6-3 te winnen van Vleesboerderij Boot. Na een ruststand van 2-1 voor de vleesboerderij was het Stellaboys/’t Centrum die de uitslag snel liet oplopen naar 6-2. In de laatste minuut wist de vleesboerderij er nog eentje in t prikken wat de uitslag bepaalde. Van Klinken Montage liet geen spaan heel van FAXE met maar liefst een 17-4 overwinning.

Delen