Rebo tegelwerken/J.P Boogert uit de competitie genomen

Kees VerkerkeAlgemeen

Het bestuur van ZieZaVo heeft  Rebo Tegelwerken/J.P. Boogert uit de competitie genomen. In de korte competitie nog zegde het team voor de vierde keer af voor een wedstrijd. Het reglement schrijft dan voor om het team uit de competitie te verwijderen om zo competitie vervalsing voor te blijven. De uitslagen die het team nog gemaakt heeft zijn in de eerste klasse ongeldig verklaard.

In de eerste klasse won De Strandloper/Ginsterveld met 4-2 van FC Hanse Staalbouw nadat het lang 1-1 bleef. Stellaboys/De Banjaard won met 2-1 van Snackbar De Vuurtoren/Duinhouwer nadat het 0-1 achterstand had weg gewerkt.

In de tweede klasse won Plan West met 4-0 van Centerpoint Fietsen en van Heukelom Group kreeg reglementair een 5-0 overwinning nadat De Strandloper/Ginsterveld 2 niet voldoende spelers had. Stellaboys/De Banjaard 2 won nipt met 3-2 in de slotfase van AVSB Jr. vd Wekken/Schipper. Grenzeloos Kort won met 6-2 van Hotel van Oppen/Oasis en Autobedrijf Oosterland zorgde ervoor met 5-2 dat DDEZOM  nog steeds puntloos is.

Delen