Robin Provoost plaaggeest voor Stella Boys/’Centrum

Kees VerkerkeAlgemeen

zaal 25 nov 7

Keeper Schoenmakers van Stella Boys kreeg acht treffers om zijn oren.

Van Oeveren/WIK speler Robin Provoost scoorde vijf van de acht doelpunten tegen Stella Boys/’Centrum. De 4-8 overwinning van de ploeg uit Scharendijke  was niks op af te dingen. Binnen zes minuten was Stella Boys al verslagen toen er 3-0 op het scorebord verscheen. De broertjes Mark en Robin Provoost scoorde er lustig op los. Michel Schipper zette de 5-0 neer voordat de tweede helft begon. De tweede helft was geen wedstrijd meer tot de laatste vijf minuten bij een stand van 7-3 toe Van Oeveren/WIK keeper Ramon Bodbijl de bal pakte buiten zijn doelgebied en een gele kaart opliep. Bodbijl was het er niet mee eens en gaf te veel commentaar waardoor de rode kaart volgde en Van Oeveren/WIK de rest van de wedstrijd met een speler minder de strijd aan moest gaan. Stella Boys scoorde nog wel maar incasseerde het verlies. De Strandloper/Ginsterveld had veel moeite met FC Hanse Staalbouw. De winst ging uiteindelijk naar de koploper Ginsterveld mety 4-2. IJtama had geen enkele moeite met Stella Boys 2: 10-4. Vivars.nl won op het nippertje van Deco Home Zierikzee in een aantrekkelijke wedstrijd: 5-4

zaal 25 nov 6

Robin Provoost, snel en behendig, scoorde 5 treffers.

Kerkwerve/Oliegeultje neemt kopposite over van De Strandloper/Ginsterveld

In de tweede klasse won FC Kerkwerve/Oliegeultje met 5-3 van De Strandloper/Ginsterveld 2. Hiermee nemen ze de koppositie over van de spelers uit de Westhoek met een gelijk aantal punten maar een beter doelgemiddelde. Het was een spannend duel waarbij De Strandloper naar een 0-3 voorsprong uitliep. Maar net voor het einde van de eerste helft was het Remon den Boer die de gelijkmaker scoorde. In de tweede helft was FC kerkwerve/Oliegeultje de betere ploeg en met doelpunt van Remco Theunisse en Remon den Boer was de winst binnen. Via Adviseur won met 6-1 van Fiets Outlet Zeeland en DDEZOM won met 3-2 van Spuiterij Elfrink. Motorenboys sleepte in de laatste minuten de 5-4 winst binnen tegen FAXE.

zaal 25 nov 8

Remon den Boer scoorde de gelijkmaker en het laatste doelpunt voor de overwinning.