Schippers Accountants AVSB declasseert tegenstander met 23-3

Kees VerkerkeAlgemeen

Van Oeveren/ZSC’62 heeft nog twee wedstrijden nodig om de kampioenschap in de zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo veilig te stellen. Het team van coach Piet van der Kaseele is dit seizoen oppermachtig in de 1e klasse. FC Kerkwerve/Oliegeultje maakte de ploeg uit Scharendijke wel erg moeilijk nadat zij met 0-3 voor kwamen te staan. Maar bij de wissel van de tweede helft zette Van Oeveren het scorebord al weer op gelijke hoogte. De uiteindelijke winst van 5-3 kwam pas in de laatste minuten tot stand. C.S Telecom S.B melde zich af wegens te weinig spelers en gaf de 0-5 weg aan Stellaboys/De Banjaard. Van Klinken Montage drukte Van Heukelom Group alvast tot degradatie met 5-0. In de 2e klasse A is het wel spannend nadat alle drie eerste ploegen in de stand hun wedstrijd wonnen. De Strandloper/Ginsterveld won met 6-1 van Whizzburger Renesse en TZN had geen enkele moeite met FC Hanse Staalbouw (5-2). Grenzeloos/Kort scoorde er op los tegen Clerx Elektronica met 10-0. In de 2e klasse B kon keeper Frank Kouijzer van DDZEOM 23 keer de bal uit zijn doelnet plukken. De uiteindelijke stand tegen Schippers Accountants AVSB werd na 38 minuten spelen 23-3 voor de Brouwenaren. Torenboys startte met 0-2 achterstand maar won uiteindelijk met 4-3 van Vleesboerderij Boot. Stellaboys/De Banjaard 2 won met 7-4 van Fietsoutlet Zeeland.

FC Kerkwerve/Oliegeultje (blauwe shirt) kwam op 3-0 voorsprong maar verloor uiteindelijk met 3-5 van Van Oeveren/ZSC’62