Senna Steenhorst sleept een punt binnen voor team uit Brouwershaven

Kees VerkerkeAlgemeen

In de zaalvoetbalcompetitie ZieZavo hebben beide koplopers in de eerste klasse geen fouten gemaakt. De Strandloper/Ginsterveld verdiende makkelijk drie punten tegen Stellaboys/De Banjaard met een 4-0 winst. Het team van CS Telecom IT kreeg meer strijd tegen Phone Repair Zeeland. De eerste tien minuten gingen vrij simpel met een 3-0 voorsprong maar toen begon pas de echte strijd. Slechts één doelpunt viel nog in de tweede helft wat kenmerkte met tijdstraffen en veel balverlies van Phone Repair Zeeland (3-1). Grenzeloos Kort deed goede zaken met een 2-1 overwinning op AVSB Schipper Accoutant en Van Heukelkom Group verzamelde drie punten tegen FC Hanse Staalbouw met 5-3 winst.

In de tweede klasse pakte het Zierikzeese team Stormachtig weer de koppositie in. De 3-2 winst op Fietsoutlet Zeeland was voldoende nadat de concurrenten puntenverlies leed. Dat was vooral AVSB Jr. van der Wekken Transport die een 3-3 gelijk speelde tegen De Strandloper/Ginsterveld. Nadat het team uit Brouwershaven met 2-0 voorstond ging het met 2-3 de rust in. Het was Senna Steenhorts die zijn derde doelpunt maakte en een punt uit de strijd sleepte. Ook Intersport Zierikzee liet punten liggen in de strijd om de koppositie. Stellaboys/De Banjaard wist de eindstand op 2-2 te houden. Torenboys won met 3-2 van Vleesboerderij Boot. Jeff Kapsalon kreeg een reglementaire 0-5 verlies toegewezen omdat er een ongerechtige speler actief was tegen DDEZOM.