Spuiterij Elfrink pakt eerste winstpunt

Kees VerkerkeAlgemeen

 

  zaal 14 2

Soms hebben de scheidsrechters de handen vol om de wedstrijd in goede banen te leiden. Maar de wedstrijd Vivars-Stella Boys kreeg een zeer hoge sportiviteits cijfer toe gewezen van de scheidsrechter. Aan het einde van het seizoen krijgt de ploeg met de beste cijfers de sportiviteitsbokaal.

FC Hanse Staalbouw start sterk

In de 1e klasse zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo heeft De Strandloper/Ginsterveld tegen FC Hanse Staalbouw een moeilijke start gemaakt. Na 15 minuten spelen keek de ploeg uit Westerschouwen tegen een 2-0 achterstand aan. Maar toen werd de ploeg wakker geschud en verhoogde zij het tempo waar uiteindelijk toch nog de 3-9 winst op het scorebord kwam. De koploper maakt vooral geen fouten en stevent af op de kampioenstitel. Stella Boys/’t Centrum is nog de enige concurrent na de 2-10 overwinning op Vivars.nl. IJtama kreeg niet voldoende spelers binnen de lijnen omdat Duiveland een oefenwedstrijd speelde en de waslijst geblesseerde spelers groot is. Hierdoor kreeg Motorenboys de 5-0 overwinning toegewezen. Van Oeveren/WIK won met 6-0 van ASZ.

zaal 14 3

Vivars kwam te kort tegen Stella Boys/’t Centrum

In de 2e klasse blijft het spannend tussen de twee koplopers Deco Home Zierikzee en Stella Boys/’t Centrum 2. Deco Home won overtuigend met 8-2 van FAXE en Stella Boys was veel te sterk voor Fiets Outlet Zierikzee met 10-2. Via Adviseurs maakte het spannend tegen FC Kerkwerve/Oliegeultje maar verloor met 3-4. Spuiterij Elfrink had de primeur om de eerste zaalvoetbal wedstrijd te spelen op de nieuwe vloer in de multifunctionele hal van het Laco-Sportcentrum tegen De Strandlopers/Ginsterveld 2. Spuiterij Elfrink ging voortvarend van start met een 3-0 voorsprong maar zag in de laatste speelminuten toch nog de ploeg uit Westerschouwen langszij komen met 3-3.

Voorronde beker

Er werden twee wedstrijden gespeeld in de voorronde voor de bekercompetitie. De Strandlopers/Ginsterveld 2 plaatse zich voor de 1e ronde door een 4-2 winst op FAXE en De Vlinder plaatse zich door Spuiterij Elfrink te verslaan met 8-3.

Delen