Stella Boys/De Banjaard bekerkampioen ZieZaVo

Kees VerkerkeAlgemeen

Stella Boys/De Banjaard is bij de laatste speelavond van het seizoen 2021/2022 bekerkampioen geworden. In Laco Sportcentrum veroverde zij de beker tegen De Strandloper Ginsterveld met 4-2. Een aardig pot voetbal met volle tribune zorgde voor een flinke spanning. De Strandloper nam twee keer een voorsprong maar Stella Boys vocht zich terug tot 2-2. Uiteindelijk was de ploeg uit Zierikzee met twee fraaie doelpunten in de slotfase de winnaar.

Eerder werden de twee halve finales gespeeld waar Stella Boys/De Banjaard pas halverwege de tweede helft Grenzeloos Kort op de knieƫn kreeg met 5-1. De Strandloper/Ginsterveld had het moeilijk tegen Phone Repair Zierikzee. Het kwam zelfs op achterstand maar op slag van rust werd de gelijkmaker gescoord. In de tweede helft was het een mooie strijd waarbij De Strandloper het verschil maakte met twee doelpunten. In de laatste minuten deed Phone Repair Zierikzee nog wat terug maar de tijd was te kort om de gelijkmaker te produceren; 3-2