Stella |Boys/De Banjaard bij de laatste vier teams beker eindtoernooi

Kees VerkerkeAlgemeen

Stellaboys/De Banjaard heeft zich bij de laatste vier teams gespeeld voor  het bekerkampioenschap ZieZaVo. Het team won vrij gemakkelijk van tweede klasse team De Standloper/Ginsterveld  2 met 6-2. Op woensdag 6 april mag Stellaboys voor de halve finale tegen Grenzeloos Kort en in de andere halve finale speelt Phone Repair Zierikzee tegen De Strandloper/Ginsterveld. Op dezelfde avond wordt de finale gespeeld en de winnaar daarvan mag op 13 april uitkomen voor de Zeeuwse kampioenschappen in Laco Sportcentrum. Het was tevens de laatste speelavond voor de teams in de tweede klasse waar Stellaboys/De Banjaard 2 met 10-2 winst op DDEZOM op een derde plaats eindigde in het klassement. Intersport Zierikzee won met 10-4 van Vleesboerderij Boot en was inmiddels gepromoveerd naar de eerste klasse. Torenboys won met 5-4 van Fietsoutlet Zeeland en Jeff Kapsalon sloot het zaalvetbal seizoen af met 6-4 winst op Kokosmakronen.