Stormachtig maakt het Strandloper/Ginsterveld in de slotfase moeilijk

Kees VerkerkeAlgemeen

De zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo kreeg in de sporthallen van Laco Sportcomplex aardige duels voorgeschoteld. van de 22 teams die in actie kwamen was het duel tussen de 1e klasse teams Stormachtig en Strandloper Ginsterveld spannend tot de laatste seconden. Strandloper die halverwege de tweede helft met 2-0 voorstond moest steeds verder in de verdediging. Stormachtig scoorde maar gelijk werd de marge weer 3-1 na een eenvoudig goal. De storm op het doel van Strandloper begon toen echt en dat resulteerde in 3-2 en in de laatste twee minuten had zelfs Stormachtig de gelijkmaker op de schoen. Maar de tot twee keer toe was de doelpaal de redding. Bloemensuper/Phone Repair won met 5-2 van Stellaboys/De Banjaard en CS Telecom IT scoorde er op los tegen Van Heukelom Group met 8-1 Ook Van Klinken Montage wist het doelnet tien keer te vinden tegen Grenzeloos Kort (10-3). FCKerkwerve/Oligeultje deelde de punten met AVSB Schipper uit Brouwershaven met 3-3.

In de tweede klasse gaat Hanse Staalbouw aan kop na de 13-0 overwinning tegen DDEZOM. Kokosmakronen deelt de kop met minder doelsaldo na een 5-0 overwinning op De Strandloper/Ginsterveld 2. Toren Boys won met 6-2 van Hotel van Oppen/Oasis en Stellaboys/de Banjaard 2 pakte de eerste winstpunten tegen centerpoints fietsen met 6-3. Snackbar de Vuurtoren vijzelde het doelgemiddelde in de slotfase wat op door 6-2 winst tegen Vikings. AVSB Jr van der Wekken speelde gemakkelijk naar een 6-2 winst tegen Plan West.

Bloemensuper/Phone Repair (donkere shirt) won met 5-2 van Stellaboys/De Banjaard

Torenboys (rode shirt) won met 6-2 van Van hotel van Oppen/Oasis.