Strandloper/Ginsterveld en Schipper Accountants AVSB kampioenen ZieZaVo

Kees VerkerkeAlgemeen

Op de woensdag competitieavond zaalvoetbal in Laco Sportcentrum heeft ZieZavo twee kampioenen mogen huldigen. In de 2e klasse A pakte Strandloper/Ginsterveld de titel door een 6-2 overwinning op TZN en in de 2e klasse B was het Schipper Accountants AVSB uit Brouwershaven die met een 5-4 winst op Fietsoutlet Zeeland de bokaal in ontvangst mocht nemen. De titel van De Strandloper hing in de tweede helft nog even aan een zijden draadje na een 1-2 achterstand. Maar TZN, die speelde zonder wissels, kreeg in de laatste vijf minuten veel goals om de oren. Schippers kwam al snel op voorsprong met 3-1 maar het werd nog spannend in de laatste minuten bij een stand van uiteindelijk 5-4. In de 1e klasse won Van Oeveren/ZSC’62 nipt van Van Klinken Montage met 4-3 en S.C Telecom S.B had geen moeite met FC Kerkwerve/Oliegeultje (6-0). Stellaboys/De Banjaard pakte een 5-0 overwinning op Van Heukelom Group en in de 2e klasse A trok Intersport Zierikzee met 2-1 aan het langste eind bij FC Hanse Staalbouw. Whizzburger Renesse kreeg 5-0 winst cadeau  van Clerx Elektronica die afzegde wegens te weinig spelers. In de 2e klasse B won Torenboys met 7-0 van DDEZOM.

In het eerste seizoen van Schippers Accountant AVSB werd de kampioensbeker in de 2e klasse B gewonnen.