Strandloper/Ginsterveld laat punten liggen tegen Stellaboys/De Banjaard

Kees VerkerkeAlgemeen

De Strandloper/Ginsterveld mist de aansluiting in de eerste klasse met de koploper Tournier Techniek nadat het met 2-2 tegen Stellaboys/De Banjaard de punten moesten delen. Stellaboys kwam binnen drie minuten al op een 0-1 voorsprong maar Strandloper wist voor het wisselen van de helft de gelijkmaker te scoren. Opnieuw nam Stellaboys afstand met een fraai doelpunt maar kon de aanvalsdrift van De Strandloper niet tegenhouden waardoor keeper Mik de Bakker als nog moest graaien in het doelnet. Koploper Tournier Techniek won met 4-1 van FC Kerkwerve/Oliegeultje en met een wedstrijd minder gespeeld blijft het met twee punten verschil de koploper. Stormachtig neemt meer afstand van de degradatieplaats na een fraaie  2-0 overwinning op Snackbar De Vuurtoren/Duinhouwer.

In de tweede klasse blijf Plan West de twee punten marge houden als koploper met 3-0 winst op Stellaboys/De Banjaard 2. Van Heukelom Group volgt wel met een makkelijke avond tegen DDEZOM met 14-0 winst.