Tournier Installatietechniek en De Strandloper/Ginsterveld samen aan de leiding in de eerste klasse

Kees VerkerkeAlgemeen, Competitie

Op de derde speelavond zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo hebben de twee koplopers Tournier Installatie en De Strandloper/Ginsterveld de volle punten gepakt. Tournier zette in de tweede helft de meeste doelpunten tegen FC Kerkwerve met 7-1 winst. Het duel tussen De Strandloper/Ginsterveld en Stellaboys/De Banjaard ging in de eerste helft gelijk op (0-0). In de eerste fase van de tweede helft maakte Ginsterveld twee doelpunten. In de laatste vier minuten scoorde Stellaboys de tegentreffer en ging daarna vol op de aanval met de keeper als speler. Toch bleef de verdediging stand houden met 2-1 winst. Snackbar De Vuurtoren/Duinhouwer won met 7-1 van Stormachtig en Hanse Staalbouw won haar tweede wedstrijd waarbij Rebo Tegelwerk/JP Boogert met 2-1 slachtoffer werd.

In de tweede klasse won Van Heukelom Group met 4-1 van Autobedrijf Oosterland waarmee ze koploper zijn. Plan West won ook haar derde wedstrijd waarbij De Strandloper/Ginsterveld 2 slachtoffer werd met 3-1. Hotel van Oppen/Oasis won met 5-3 van Stellaboys/De Banjaard 2 en Grenzeloos Kort haalde de eindstreep met 2-1 winst op centerpoint Fietsen. DDEZOM heeft nog steeds geen winstpunten na 7-1 verlies tegen AVBS v/d Wekken/Schipper.

Snackbar de Vuurtoren/Duinhouer (witte shirt) won met 7-1 van Stormachtig in de eerste klasse.