Tournier Installatietechniek solliciteert naar kampioenstitel

Kees VerkerkeAlgemeen

Installatietechniek Tournier neemt in de 1e klasse zaalvoetbal competitie afstand van de nummer twee ,De Strandloper/Ginsterveld. In een directe confrontatie in Laco Sportcentrum wist Tournier het duel met 5-4 winst af te sluiten.  Delano Westerink opende na acht minuten de score maar direct daarna was het Nicky van der Velden die de Strandloper weer langszij bracht. Pas in de tweede helft werd het spannend nadat Van der Velden zijn team op voorsprong bracht maar met doelpunten van Berne Akkermans en Delano Westerink kwam Tournier op ruime voorsprong. Het laatste tegenoffensief van De Strandloper bracht nog wel heel even spanning met doelpunten van  Don van Vliet.  Stellaboys/De Banjaard had in de eerste helft veel moeite met Stormachtig maar in de tweede helft kwam het score los met winst van 4-1.  FC Hanse Staalbouw zag een 2-0 voorsprong in de slotfase tegen FC Kerkwerve/Oliegeultje verdwijnen in een gelijkspel (2-2). In de tweede klasse wist koploper Plan West in de laatste minuut te winnen met 3-2 van Autobedrijf Oosterland. De nummer twee, Van Heukelom Group, had veel moeite met Grenzeloos Kort maar won uiteindelijk met 6-5.  Strandloper/Ginsterveld 2 won met 6-1 van Stellaboys/De Banjaard 2. Hotel van Oppen/Oasis won met 2-1 van Brouwershaven en Centerpoint Fietsen wist nipt te winnen met 3-2 van DDEZOM