Tweede klas ploegen FC Hanse Staalbouw, De Strandloper/Ginsterveld 2 en Vleesboerderij Boot door naar de kwartfinale beker

Kees VerkerkeAlgemeen

zaalvoetbal 21 december

Stella Boys’/t Centrum 2 bleef lang tegenstand bieden tegen Van Oeveren/ZSC’62 maar capituleerde in de laatste vijf minuten van de eindstrijd.

In de speelronde beker is het FC Hanse Staalbouw, De Strandloper/Ginsterveld 2 en Vleesboerderij Boot gelukt om de kwartfinale te bereiken. De drie ploegen uit de 2e klasse zullen daar Deco Home Zierikzee, De Starndloper/Ginsterveld 1, Van Oeveren/ZSC’62, ASZ  en Stella Boys/’t Centrum ontmoeten op woensdag 25 januari voor de kwart-,/halve en finale strijd. De winnaar mag uiteindelijk naar de Zeeuwse kampioenschappen in april. FC Hanse Staalbouw won met 4-0 van Motorenboys en De Strandloper/Ginsterveld 2 had een makkelijke avond met 8-0 tegen DDEZOM. Vleesboerderij won met 5-0 van FAXE en ASZ had geen moeite met Spuiterij Elfrink: 7-1. Van Oeveren/ZSC’62 kwam laat op gang tegen Stella Boys ‘/t Centrum 2 maar won met 6-1. Deco Home Zierikzee versloeg Vivars.nl met 7-4 en Stella Boys/’t Centrum 1 won met 8-1 van Fiets Outlet Zeeland. De Strandloper/Ginsterveld 1 tegen FC Kerkwerve/Oliegeultje eindigde een spannend duel met 4-2 in het voordeel voor de ploeg uit de Westhoek.

Delen