Van Heukelom Group pakt in slotfase de kampioensbeker tweede klasse ZieZaVo

Kees VerkerkeAlgemeen

 

Het zaalvoetbalteam Van Heukelom Group pakte in de laatste vijf minuten van de wedstrijd de kampioensbeker ZieZaVo tweede klasse.  Het was bloedstollende duel tegen Hotel van Oppen/Oasis waarbij het zeer lang 2-2 bleef maar uiteindelijk kwam het verrassende afstand schot tot een 3-2 winst. Van Heukelom Group moest winnen voor de titel omdat het team Plan West eerder op de avond ook won met 11-3 van AVSB vd Wekken Brouwershaven. Met een gelijk aantal punten maar een beter doelsaldo (+7) was de titel op het nippertje binnen gehaald. Beide ploegen promoveren ook naar de eerste klasse.

LT Techniek Tournier mocht in de eerste klasse ook de kampioensbeker ontvangen en was de laatste wedstrijd van de competitie een formaliteit die ze wel wonnen met 5-2 van Snackbar de Vuurtoren/Duinhouwer. FC Kerkwerve/Oliegeultje verraste De Strandloper/Ginsterveld met een 3-2 winst en Stellaboys/De Banjaard speelde 2-2 gelijk tegen FC Hanse Staalbouw. Stormachtig is gedegradeerd naar de tweede klasse.

In de Tweede klasse werden op de laatste speelavond van het competitieseizoen 2023-2024 nog drie wedstrijden gespeeld. Strandloper/Ginsterveld 2 won met 7-1 van Centerpoint en eindigt als de nummer drie. Autobedrijf Oosterland won met 6-2 van Stellaboys/De Banjaard 2 en DDEZOM won met 3-1 van Grenzeloos Kort.

 

Delen