Van Heukelom Group wint de topper in de tweede klasse van Plan West

Kees VerkerkeAlgemeen

 

Het is een kwestie van tijd voordat LT Techniek Tournier de kampioensbeker in de eerste klasse zaalvoetbal ZieZaVo in ontvangst mag nemen. Met nog twee competitiewedstrijden te gaan is het gat met de nummer twee, De Strandloper/Ginsterveld, zes punten. LT Techniek won met 7-1 van FC Hanse Staalbouw en De Strandloper/Ginsterveld won met 6-3 van Stormachtig. In de hoogste klasse won Snackbar De Vuurtoren/Duinhouwer met 4-3 van FC Kerkwerve/Oliegeultje.

Van Heukelom Group heeft de eerste stap gemaakt naar de kampioenstitel in de tweede klasse. In een rechtstreeks duel tussen de grootste concurrent Plan West won het met 4-2. Hierdoor staan ze nu drie punten voor op de nummer twee Plan West. De Strandloper/Ginsterveld 2 won overtuigd met 9-2 van Grenzeloos Kort waardoor ook dit team nog een kleine kans heeft op promotie naar de eerste klasse.  Stellaboys/De Banjaard 2 won met 5-3 van Centerpoints Fietsen en DDEZOM zag een 3-0 voorsprong verdwijnen in een 5-4 nederlaag tegen Hotel van Oppen/Oasis. Autobedrijf Oosterland won met 5-1 van AVSB van der Wekken uit Brouwershaven.

Woensdag 27 maart wordt de halve- en finalewedstrijd gespeeld voor de beker. Programma: 19.00 uur LT Techniek Tournier- De Strandloper/Ginsterveld 2. 19.35 uur Snackbar De Vuurtoren/Duinhouwer – Strandloper/Ginsterveld 1. 20.30 uur Finale. De winnaar mag op woensdag 17 april ZieZaVo vertegenwoordigen bij de Zeeuwse kampioenschappen in Middelburg.

 

Delen