Van Klinken Montage pakt in slotfase de winst op Motorenboys

Kees VerkerkeAlgemeen

Van Klinken Montage (zwarte shirt) kon pas in de slotfase van de tweede helft het verschil maken met Motorenboys nadat het lang 1-1 bleef.

In de zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo liet Stella Boys/’t Centrum even haar tanden zien met een openingstreffer maar koploper in de 1e klasse LT de Haven zette al snel de tegentreffer om in een winst van 1-4. Een mooi duel tussen De Strandloper/Ginsterveld en Van Oeveren/ZSC’62 eindigde in het voordeel van De Strandloper met 7-5. De 6-5 overwinning van Deco Home Zierikzee op FC Kerkwerve/Oliegeultje brengt de ploeg weer in aansluiting met de Kerkwervenaren die de voorlaatste plaats innemen.

In de 2e klasse A blijft koploper FC Hanse Staalbouw veel te sterk voor zijn tegenstanders. DDEZOM had het nakijken met 13-1. ASZ speelde twee duels in het Sportblok en verzamelde zes winstpunten tegen Fiets Outlet Zeeland (10-1) en Clerx Elektrotechniek (9-0). Hiermee klimt de ploeg naar de tweede plaats. De Strandloper/Ginsterveld 2 heeft aansluiting gevonden bij de beste drie met een 10-8 overwinning op Fiets Outlet Zeeland. In de 2e klasse B blijft Van Klinken Montage de koppositie houden door een 2-5 overwinning op Motorenboys. En Stella Boys/’t Centrum volgt met een 7-2 winst op Faxe.

  

Koploper Van Klinken Montage in de 2e klasse B kwam maar niet tot scoren tegen Motorenboys. Uiteindelijk in de 10e minuut van de tweede helft kwam het verlossende schot op 2-1. Daarna was de ban gebroken ondanks het goede verzet van Motorenboys maar uiteindelijk was het bij eindsignaal 5-2.

Delen