Van Klinken Montage speler Ahmad Alhaji sleept punt uit duel tegen CS Telecom IT

Kees VerkerkeAlgemeen, Competitie

CS Telecom IT is de koppositie kwijt in de eerste klasse zaalvoetbal competitie ZieZaVo. Het verspeelde dure punten tegen Van Klinken Montage (3-3) met fraaie goals van Ahmad Alhaji die Telecom behoorlijk onder druk zet. Mats Willemse openende voor Telecom wel de 1-0 voorsprong maar in de tweede helft maakte Leendert Dooge de gelijkmaker. Willemse ging in zijn strafschopgebied met handsbal in de fout en dat strafte Alhaji genadeloos af van tegen keeper Thijs Rombouts. Via Lars Holm en Mats Willemse kwam Telecom wel weer op voorsprong maar in de laatste minuten was het opnieuw Ahmad Alhaji die verdiend de gelijkmaker scoorde. Bloemensuper/Phone Repair kreeg de punten cadeau omdat AVSB/Schipper te weinig spelers had waardoor de ploeg een reglementair 5-0 winst kreeg en nu koploper is. Stellaboys/De Banjaard won met 9-2 gemakkelijk van Stormachtig en De Strandloper/Ginsterveld schoot er op los tegen Grenzeloos/Kort met 11-0. FC Kerkwerve/Oliegeultje won nipt met 2-1 van Van Heukelom Group.

In de tweede klasse was koploper FC Hanse Staalbouw te sterk voor Snackbar De Vuurtoren met 5-3 en de nummer twee van de ranglijst AVSB/Jr van der Wekken won nipt met 4-2 van Hotel van Oppen/Oassis. Centerpoint Fietsen had een makkelijke avond tegen DDEZOM (10-2) en Plan West stijgt een plaatsje na de 6-3 winst tegen Stellaboys/De Banjaard 2. Strandloper/Ginsterveld 2 won weer eens een keer waarmee Torenboys met 2-1 het slachtoffer werd.

Spannend duel tussen Hotel van Oppen/Oassis en AVSB/Jr van der Wekken transport uit Brouwershaven.