Van Oeveren/WIK haakt definitief af voor kampioenstitel

Kees VerkerkeAlgemeen

In de 1e klasse zaalvoetbal competitie ZieZaVo is Van Oeveren/WIK definitief afgevallen voor de kampioenstitel. Airpack speelde verrassend door de ploeg van Piet van der Kasteele te verslaan met 5-2. Stella Boys/’t Centrum had geen enkele moeite met FC Hanse Staalbouw. Met de 12-2 overwinning naderen ze de koploper De Strandlopers/Ginsterveld tot op zeven punten verschil. ASZ moest de puntendelen met degradatie kandidaat Motorenboys: 5-5. zaal 4 feb 5 De wisselbank bij FAXE zag hoe de boys van Stella 2 er lustig op los scoorde.

In de tweede klasse maakte de beide koplopers Stella Boys/’t Centrum 2 en Deco Home Zierikzee geen fouten. Stella Boys vaagde FAXE met 14-1 van de mat en Deco Home Zierikzee scoorde met een 9-2 overwinning op Spuiterij Elfrink er op los. Fiets Outlet Zeeland won met 5-2 van De Vlinder en De Strandlopers/Ginsterveld 2 won uiteindelijk met 6-5 van Via Adviseurs.

zaal 4 feb 8  zaal 4 feb 7

 

zaal 4 feb 10 zaal 4 feb 4

 

zaal 4 feb 1 zaal 4 feb 3

Het duel tussen Via Adviseurs en De Strandloper/Ginsterveld was tot de laatste minuut spannend.  En het duel tussen FAXE en Stella Boys/’t Centrum 2

Delen