Whizz Burger Renesse buigt achterstand om naar winst op Vleesboerderij Boot

Kees VerkerkeAlgemeen

In de 1e klasse zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo heeft Van Oeveren/ZSC’62 de koppositie op een eenvoudige manier behouden. Stella Boys/De Banjaard meldde zich af wegens teveel geblesseerde spelers en dat leverde voor de Scharendijkse ploeg een reglementaire 5-0 winst op. Wél was het spannend bij het duel tussen FC Kerkwerve/Oliegeultje en Van Klinken Montage(3-1). C.S.Telecom S.B scoorde met een 9-2 er lustig op los tegen Van Heukelom Group die zonder wissels speelde.

In de 2e klasse A maakten beide koplopers Grenzeloos/Kort en Intersport Zierikzee geen fouten tegen respectievelijk Fietsoutlet Zeeland (4-1) en DDZOM (12-1). Whizz Burger Renesse speelde op karakter en vechtlust waardoor zij een achterstand omboog in een 5-4 winst tegen Vleesboerderij Boot.

In de 2e klasse B verraste Stella Boys/De Banjaard 2 met een 2-3 winst op Toren Boys. Schipper Accountants AVSB deelde de punten met FC Hanse Staalbouw (4-4). De Strandloper Ginsterveld stelde na het verlies van vorige week orde op zaken met een 4-2 winst op TZN.

Toren Boys ging vooraf aan de wedstrijd op de foto met het team. Het nieuwe tenue werd getoond aan fotograaf Dick van der Veer zette het op de gevoelige plaat.

Delen