Andrey Derzhavets schiet Van Oeveren/ZSC’62 naar de kop positie in de 1e klasse

Kees VerkerkeAlgemeenLeave a Comment

In de 1e klasse zaalvoetbal competitie schoot Andrey Derzhavets zijn team Van Oeveren/ZSC’62 in de laatste vijf minuten naar de winnende goal (3-4) waarmee medekoploper FC Kerkwerve/Oliegeultje na een spannend duel met lege handen bleef staan. De ploeg uit Scharendijke overleefde een 2-0 achterstand en twee tijdstraffen. In de 1e helft gaf Rick Ganzeman en Ramon den Boer kleur aan het duel door de ploeg uit Kerkwerve op voorsprong te brengen. Jesse van der Linden en Nick van den Velden (strafschop) zorgde voor de ommekeer. De 2e helft volgde een aantal tijdstraffen aan weerszijden, maar door een goal van  Derzhavets staat Van Oeveren/ZSC’62 aan de leiding.

De Strandlopers/Ginsterveld boog een 0-2 achterstand tegen Van Klinken Montage om in een 4-2 winst. Jesse Kalwij bracht zijn ploeg Stella Boys/’t Centrum in de eerste helft op 1-0 tegen C.S. Telecom S.B, maar Corné Schilperoort zorgde in de tweede helft voor de gelijkmaker (1-1).

Rick Ganzeman (links) en Ramon den Boer (derde blauwe shirt linkerkant) gaven in de eerste helft kleur aan het duel door hun snelle acties.

In de tweede klasse A won Deco Home Zierikzee opnieuw met grote cijfers (9-1). Fietsoutlet Zeeland was nu het slachtoffer. Vleesboerderij Boot won met 5-3 van Grenzeloos/Kort en DDEZOM pakte de eerste overwinning (7-5) ten koste van Motorenboys. In de tweede klasse B staat Stella Boys/’t Centrum 2 verrassend alleen aan de leiding door een 6-1 overwinning op Clerx Elektronica en won FC Hanse Staalbouw overtuigd van De Strandloper/Ginsterveld 2 met 4-0.