C.S Telecom SB snoept punten af bij koploper Van Oeveren/ZSC’62

Kees VerkerkeAlgemeen, BekerLeave a Comment

In de 1e klasse zaalvoetbal competitie ZieZaVo heeft koploper Van Oeveren/ZSC’62 haar eerste verliespunten moeten incasseren. C.S. Telecom SB nam eerst een voorsprong van 2-0 met doelpunten van Patrick Verkaart en Lars Holm. In de tweede helft was het Jesse van der Linden die in tien minuten tijd een ware hattrick scoorde (2-3). Toch wat het in de laatste minuut was het verrassende hakballetje van Martijn van Grunsven die de eindstand op 3-3 bracht.

Van Klinken Montage is een ware offensief begonnen in de 1e klasse. Vorige week won het met 9-1 van De Strandloper/Ginsterveld, nu moest Stella Boys/’t Centrum capituleren met 5-9. De Strandloper won nu wel met 4-2 van FC Kerkwerve/Oliegeultje.

In de 2e klasse A toonde koploper Deco Home Zierikzee geen pardon voor Vleesboerderij Boot (8-2). Fietsoutlet Zeeland won wel met 9-7 van DDEZOM, maar gaf in de slotfase veel doelpunten weg na een ruime voorsprong. Motorenboys won met 4-1 van Grenzeloos/Kort.

In de 2e klasse B was het vooral spannend tussen FC Hanse Staalbouw en Clerx Elektrotechniek (3-2). Strandloper/Ginsterveld 2 blijft met de 4-0 winst op Whizzburger Renesse de koploper.

In de voorronde van de bekercompetitie werd één wedstrijd gespeeld tussen Whizzburger Renesse en C.S. Telecom SB: 2-4.

De strandloper/Ginsterveld (witte shirts) zette de grote nederlaag van vorige week nu om in een 4-2 winst tegen FC Kerkwerve/Oliegeultje