Clerx Elektronica aan de leiding in de tweede klasse B

Kees VerkerkeAlgemeenLeave a Comment

De 9-4 overwinning van Van Oeveren/ZSC’62 tegen FC Kerkwerve/Oliegeultje tijdens de laatste speeldag in Laco-Sportcentrum geeft een vertekend beeld. De koploper in de zaalvoetbal competitie ZieZaVo behaalde die winst pas in de laatste fase van de wedstrijd. Het was Mike de Voogd die zijn club uit Scharendijke terug bracht van een 1-3 achterstand na een 4-4 rust. In de tweede helft was het De Voogd die met doelpunten en assist (s)zijn ploeg alsnog het grote verschil schonk. De Strandloper/Ginsterveld had het zeer moeilijk tegen Stella Boys/’t Centrum. van een 0-1 achterstand won het uiteindelijk via Don van Vliet de 3-2 winst. Van Klinken Montage is aan een goede reeks bezig in de 1e klasse en won overtuigend van C.S Telecom S.B met 10-6. In de tweede klasse A won De Strandloper/Ginsterveld 2 met 5-1 van Grenzeloos/Kort en trok Motorboys met 2-1 winst op FC Hanse Staalbouw aan het langste eind. Deco Home Zierikzee pakte de 5-2 winst op Stella Boys/’t Centrum 2. In de tweede klasse B won het nieuwe team Borisschilderwerken overtuigend haar tweede wedstrijd tegen Fietsoutlet Zeeland. Intersport/Evertsesport scoorde zes keer tegen Whizzburger Renesse (6-0) en Clerx Elektrotechniek heeft met 4-1 winst op Vleesboerderij Boot de koppositie genomen.