Drie kampioensbeker op één avond uitgereikt, blijft een bijzonder einde van het competitieseizoen

Kees VerkerkeAlgemeenLeave a Comment

De Strandloper/Ginsterveld prolongeert de kampioenstitel 1e klasse

Op de laatste speeldag van zaalvoetbalcompetitie ZieZavo in Sportcomplex zijn er drie kampioenen gehuldigd. De Strandloper/Ginsterveld prolongeerde de kampioenstitel in de 1e klasse ondanks dat ze een gevoelige nederlaag leden tegen Stella Boys/’t Centrum met 1-2. Maar de ploeg uit Haamstede had voldoende voorsprong opgebouwd in de competitie zodat de titel niet meer in gevaar kwam. LT De Haven werd met drie punten achterstand tweede nadat het met 5-4 won van FC Kerkwerve/Oliegeultje. De ploeg uit Kerkwerve die onlangs de beker won mag samen met De Strandloper/Ginsterveld naar de Zeeuwse zaalvoetbal kampioenschappen op 23 april in Terneuzen.

Van Klinken Montage kampioen tweede klasse A en promoveert naar de eerste klasse

In de tweede klasse A won Van Klinken Montage overtuigend met 12-2 van De Strandloper/Ginsterveld 2 en kreeg de kampioensbeker en promoveert naar de 1e klasse. FC Hanse Staalbouw, die nog kanshebber was voor promotie, kwam niet verder dan een 2-2 tegen ASZ. Motorenboys speelde 3-3 tegen Stella Boys/’t Cenrtum 2.

Fietsoutlet Zeeland kampioen tweede klasse B

In de tweede klasse B verloor Fietsoutlet Zeeland met 4-7 van Vleesboerderij Boot en Clerx Elektronica won met 9-6 van DDEZOM. Zo kwam Clerx Elektronica op de laatste speeldag met gelijk aantal punten naast Fietsoutlet Zeeland maar het betere doelgemiddelde bepaalde de kampioenstitel voor Fietsoutlet Zeeland.

Delen

Geef een reactie