Frank den Boer kopt ongelukkig in eigen doel

Kees VerkerkeAlgemeenLeave a Comment

Keeper van LT de Haven pakte de bal op tijd tegen FC Kerkwerve/Oliegeultje

Frank den Boer van FC Kerkwerve/Oliegeultje had het niet slechter kunnen treffen tegen LT de Haven in de zaalvoetbal competitie ZieZaVo. Bij een fysiek maar sportieve wedstrijd kopte hij in eigen doel en hielp LT de Haven aan een overwinning in de laatste minuten bij een stand van 4-4. De uiteindelijke 4-6 overwinning voor LT de Haven was nog te danken aan Robert de Bruine die in de laatste minuut een schot van afstand in het net zag verdwijnen. De koploper in de 1e klasse De Strandloper/Ginsterveld  kon de winst van 5-2 tegen Stella Boys/’t Centrum pas in de tweede helft bewerkstelligen. Van Oeveren/ZSC’62 had weinig moeite met Deco Home Zierikzee: 9-4.

Fiets Outlet Zeeland ziet concurrenten gelijk spelen

In de tweede klasse A deelde De Strandloper/Ginsterveld 2 de punten met ASZ (0-0) hierdoor zette ze Fiets Outlet Zeeland de voet dwars door in de tweede gedeelte van de competitie kans te maken voor promotie naar de 1e klasse. Fiets Outlet Zeeland won wel met 4-2 van DDEZOM en FC Hanse Staalbouw gaat de kerstvakantie in met de 15e wedstrijd ongeslagen en nu was Clerx Elektrotechniek met 4-1 het slachtoffer.

Vleesboerderij Boot mist de promotie naar klasse A

In de 2e klasse B won Van Klinken Montage met 6-3 van Stella Boys/’t Centrum 2. Motorenboys zorgde voor een promotie naar de 2e klasse A door Vleesboerderij Boot op 2-2 te houden waardoor deze ploeg in de B-klasse blijft.