Kyle van Tiggelhoven maak een wondergoal

Kees VerkerkeAlgemeenLeave a Comment

Remco Lafeber zorgde voor de 1-2

Zaalvoetbalteam Van Oeveren/ZSC’62 spinde garenbij de competitie avond in het Laco-Sportcentrum door zelf te winnen met 8-1 van Van Klinken Montage terwijl de grootste concurrent, De Strandloper/Ginsterveld, met 3-4 verloor van Stella Boys/’t Centrum. De laats genoemde wedstrijd was er één uit het boekje met veel doelpunten en achtendertig minuten lang mooi voetbal. De ruim tachtig toeschouwers zagen dan ook een wonder mooi openings doelpunt van Stella Boys speler Kyle van Tiggelhoven. Een achterwaartse beweging en dan met een perfect hakballetje zette hij zijn ploeg op voorsprong. Net voor het het wisselen van helft bracht  Gilberto Slinkert zijn ploeg weer langszij. In de beginfase van de tweede helft bracht Remco Lafeber Stella Boys weer aan de leiding en Ricardo Engel bracht de marge op 1-3. Don van Vliet kon de spanning weer terug brengen (2-3) maar Bart van der Wouden scoorde vijf minuten later toen hij plotseling alleen voor de keeper Bas Kooman stond (2-4). Het doelpunt in de laatste drie minuten van Delano Westerink (3-4) hielp niet meer om de schade te beperken voor de Strandloper. FC Kerkwerve/’t Oliegeultje en C.S Telecom S.B deelden de punten met een eindstand van 6-6.

In de tweede klas A won Deco Home Zierikzee met 5-3 van DDEZOM nadat in de rust de stand nog 2-2 stond. Fietsoutlet Zeeland won met 5-0 van Grenzeloos/Kort. In de tweede klas B won Whizz Burger de eerste drie punten door koploper Stella Boys/’t centrum met 4-1 te verslaan. Door de winst van De Strandloper/Ginsterveld 2 met 3-0 op Clerx Elektrotechniek is de ploeg uit de Westhoek nu koploper.