Raymon Bodbijl behoedt Van Oeveren/ZSC’62 voor een nederlaag

Kees VerkerkeAlgemeenLeave a Comment

Keeper Raymond Bodbijl behoedde in de laatste minuten van de zaalvoetbal competitie wedstrijd Van Oeveren/ZSC’62 tegen De Strandloper/Ginsterveld voor een nederlaag.

De keeper uit Scharendijke keerde een strafschop van De Strandloper speler Don van Vliet op zeer knappe wijze. De topper in de eerste klasse eindigde uiteindelijk in een 1-1. Beide teams scoorden hun doelpunt al in de eerste helft. Een mooie assist van Bilal Al Ashqar werd keurig afgemaakt door Don van Vliet. Maar binnen vijf minuten scoorde Van Oeveren speler Nick van den Velden de gelijkmaker.

Stella Boys/’t Centrum voegde weer drie punten aan het totaal. Door de 5-1 overwinning op FC Kerkwerve/Oliegeultje staan ze keurig derde in de stand. C.S Telecom S.B won met 6-1 van Van Klinken Montage.

In de 2e klasse A had Deco Home Zierikzee het moeilijk tegen Motorenboys. Uiteindelijk na een achterstand wist Deco Home alsnog met 5-4 te winnen. Grenzeloos/Kort won met 7-3 van DDEZOM en Fietsoutlet Zeeland kreeg de winst kado nadat Vleesboerderij Boot zich afmeldde (5-0).

In de tweede klasse B Won Clerx Elektrotechniek met 3-1 van Whizzburger Renesse met  3-1 en Stella Boys/’t Centrum 2 neemt de koppositie weer over na een reglementaire 5-0 tegen FC Hanse Staalbouw.

Koploper Deco Home Zierikzee in de tweede klasse A begon met een achterstand maar won uiteindelijk met 5-4 van Motorenboys