Van Oeveren/ZSC’62 en Strandloper/Ginsterveld spelen om koppositie 1e klasse

Kees VerkerkeAlgemeenLeave a Comment

In de 1e klasse zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo snakte op de laatste speeldag Van Oeveren/ZSC’62 naar het eindsignaal tegen Stella Boys/’t Centrum. Na een 4-1 voorsprong voor de ploeg uit Scharendijke kwam Stella Boys in de tweede helft sterk terug en wist de marge tot één doelpunt te brengen (4-3). De laatste minuten had Van Oeveren speler Michel Schipper een opzettelijk overtreding nodig, wat overigens een rode kaart opleverde, om een doelpunt te voorkomen. Met nog drie spelers in het veld ontsnapte Van Oeveren uiteindelijk aan puntenverlies. De Strandloper/Ginsterveld boekte een makkelijk overwinning op C.S. Telecom S.B. met 7-1. FC Kerkwerve/Oliegeultje was op drift en scoorde veertien keer tegen Van Klinken Montage (14-3). In de 2e klasse A verloor koploper Deco Home Zierikzee verrassend van Grenzeloos/Kort met 1-5. Motorenboys scoorde makkelijk tegen Fietsoutlet Zeeland (7-1) en Vleesboerderij Boot had weinig tegenstand van DDEZOM (8-0). In de 2e klasse B verloor koploper De Strandloper/Ginsterveld 2 met 0-8 van Stella Boys/’t Centrum 2 en FC Hanse Staalbouw won met 6-1 van Whizzburger Renesse.